1. keuken
 2. SMEG ECF01CREU Créme.

SMEG ECF01CREU Créme.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met SMEG ECF01CREU Créme.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over SMEG ECF01CREU Créme.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties SMEG ECF01CREU Créme.

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van SMEG ECF01CREU Créme.

De SMEG ECF01CREU Crème is perfect voor de koffieliefhebber die van een authentieke espresso wil genieten. De machine heeft een eenvoudig bedieningspaneel waarmee je de temperatuur en waterinname in kunt stellen. Je kunt de filterdrager vullen met versgemalen koffie, maar ook koffiepads gebruiken voor wanneer je haast hebt. Bovendien heeft de machine een warmhoudplaatje waarmee je je kopjes voorverwarmt. Voor het maken van een krachtige espresso en het creëren van een dikke melkschuimlaag kun je de stoompijp gebruiken. De SMEG ECF01CREU Crème heeft ook een automatische ontkalkingsmelding, zodat je de machine nooit hoeft te vergeten te ontkalken. Ondanks dat de machine eenvoudig te bedienen is, heeft het tijd en geduld nodig om te leren hoe je smaakvolle koffie bereidt met een pistonmachine. Het bereiden van koffie op deze manier is vaak veel tijdrovender dan met een volautomatische espressomachine.

Pluspunten
 • Met de instelbare watertemperatuur pas je de warmte van een espresso aan naar jouw smaak

  .

  --> Met de instelbare watertemperatuur kun je de warmte van een espresso aanpassen naar jouw smaak. Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm

  .

  --> Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warmhouden. De schoonmaakindicator brandt automatisch wanneer je de koffiemachine moet reinigen

  .

  --> De schoonmaakindicator gaat automatisch aan wanneer je de koffiemachine moet reinigen.

Minpunten
 • Zonder een bonenmaler kun je je eigen koffiebonen niet fijn malen, dus je moet ze los kopen.

Veelgestelde vragen over SMEG ECF01CREU Créme.

SMEG ECF01CREU Créme. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van ESE-servings, Gemalen koffie.

SMEG ECF01CREU Créme. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

SMEG ECF01CREU Créme. is gemaakt van Kunststof. Het is Mat & glanzend afgewerkt.

SMEG ECF01CREU Créme. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar SMEG ECF01CREU Créme. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.