1. keuken
  2. Sage the Oracle Touch Black Stainless.

Sage the Oracle Touch Black Stainless.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage the Oracle Touch Black Stainless.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage the Oracle Touch Black Stainless.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage the Oracle Touch Black Stainless.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Oracle Touch Black Stainless.

Met de Sage the Oracle Touch Black Stainless maak je de lekkerste melkspecialiteiten op een eenvoudige manier. Het overzichtelijke touchscreen display biedt diverse koffiespecialiteiten, waaronder een flat white. De machine bevindt zich in een prachtig roestvrijstalen frame, dat een mooi contrast vormt met het zwarte touchscreen display. Het kannetje met melk kan je onder de stoompijp plaatsen, zodat de melk op de juiste temperatuur verwarmd en opschuimt. Verder wordt het koffiezetten gemakkelijk gemaakt door de dubbele boiler en de ingebouwde PID temperatuurregelaar. Hierdoor weet je zeker dat die flat white een heerlijk aroma heeft en een romig karakter heeft. Of je nu de koffie voor jezelf of voor een klant maakt, met de Sage the Oracle Touch Black Stainless wordt het een heerlijke ervaring.

Pluspunten
  • Je kunt gemakkelijker koffie zetten met deze pistonmachine dan met andere, omdat de machine automatisch koffie malen, aandrukken en melk opschuimen. Met het touchscreen kleurendisplay kun je de espressomachine makkelijk bedienen met behulp van een uitgebreid menu. Door de topkwaliteit van de bouw heeft deze pistonmachine een langere levensduur dan andere.

Minpunten
  • Het roestvrij staal binnenwerk is minder bestand tegen kalkaanslag dan een koperen binnenwerk, waardoor het minder duurzaam is.

Veelgestelde vragen over Sage the Oracle Touch Black Stainless.

Sage the Oracle Touch Black Stainless. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Sage the Oracle Touch Black Stainless. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,5 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage the Oracle Touch Black Stainless. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Sage the Oracle Touch Black Stainless. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage the Oracle Touch Black Stainless. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.