1. keuken
 2. Sage Barista Express Black Truffle.

Sage Barista Express Black Truffle.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage Barista Express Black Truffle.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage Barista Express Black Truffle.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage Barista Express Black Truffle.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage Barista Express Black Truffle.

Met de Sage Barista Express Black Truffle heb je de mogelijkheid om een espresso te zetten met versgemalen koffiebonen en melk op de juiste temperatuur te schuimen. De melkkan meet de temperatuur van de melk tijdens het opschuimen, waardoor jij verzekerd bent van een goede kwaliteit melkschuim, zonder verbrande smaak. Je kunt de koffiebonen vlak voordat je de koffie zet malen. Hierdoor krijg je een heerlijk kopje koffie met een rijke en volle smaak. Het bonenreservoir heeft ruimte voor 250 gram bonen en je kunt deze vermalen met 16 verschillende maalstanden. De bonen worden gemalen en gedoseerd in de filterdrager. Vervolgens druk je de gemalen bonen aan met de losse tamper. De kwaliteit van de machine is topklasse!

Pluspunten
 • Op de rvs melkkan zie je wanneer je de juiste temperatuur hebt bereikt, waardoor je een goede kwaliteit melkschuim kunt bereiden

  .

  Met de ingebouwde koffiemolen kan je koffie zetten van versgemalen koffiebonen

  .

  Dankzij de topklasse bouwkwaliteit heeft deze machine een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
 • Zonder display begeleidt het apparaat je niet door een menu met keuzemogelijkheden tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over Sage Barista Express Black Truffle.

Sage Barista Express Black Truffle. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Sage Barista Express Black Truffle. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage Barista Express Black Truffle. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Sage Barista Express Black Truffle. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage Barista Express Black Truffle. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.