1. keuken
  2. WMF Lumero Portafilter.

WMF Lumero Portafilter.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met WMF Lumero Portafilter.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over WMF Lumero Portafilter.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties WMF Lumero Portafilter.

Merk

WMF

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Omschrijving van WMF Lumero Portafilter.

De WMF Lumero Portafilter is een krachtige en compacte pistonmachine die je thuis een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato laat zetten. De machine beschikt over 3 verschillende filters. Zo krijg je een filter voor één kopje, een filter voor 2 kopjes en een filter voor speciale ESE pads. Daarnaast is de watertemperatuur instelbaar, zodat je jouw espresso gemakkelijk aanpast naar jouw smaak. Ook is er een stoompijpje aanwezig waarmee je heet water kunt toevoegen en melk kunt opschuimen. Het stoompijpje is aan beide kanten draaibaar, zodat je het pijpje zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant van de machine kunt gebruiken. De lekbak is ook in hoogte verstelbaar, zodat je de hoogte aan kunt passen als je een espresso of een latte macchiato zet. Na gebruik reinig je de filterhouders gemakkelijk in de vaatwasser. Let op: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine. Dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine. Met de WMF Lumero Portafilter ben je verzekerd van een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato. Je kunt de smaak aanpassen naar jouw smaak en je bent verzekerd van een gemakkelijke reiniging. Dit compacte apparaat is daarom een perfecte toevoeging aan jouw keuken.

Pluspunten
  • Met de instelbare watertemperatuur kun je de warmte van een espresso aanpassen naar jouw smaak. Zet met het meegeleverde 2 kops filter tegelijk 2 kopjes koffie. Met de heetwaterfunctie kun je een kopje verwarmen of een kop thee zetten.

Minpunten
  • Zonder bonenmaler kan je geen koffiebonen zelf malen, deze moet je los kopen.

Veelgestelde vragen over WMF Lumero Portafilter.

WMF Lumero Portafilter. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van ESE-servings, Gemalen koffie.

WMF Lumero Portafilter. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,5 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

WMF Lumero Portafilter. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is afgewerkt.

WMF Lumero Portafilter. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar WMF Lumero Portafilter. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.