1. keuken
  2. WMF Perfection 860L.

WMF Perfection 860L.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met WMF Perfection 860L.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over WMF Perfection 860L.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties WMF Perfection 860L.

Merk

WMF

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van WMF Perfection 860L.

De WMF Perfection 860L is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een krachtige volautomaat. Je krijgt namelijk een machine die gemaakt is van duurzame Cromargan. Daarnaast heeft de machine een anti-vingerafdruk laag, waardoor je geen vlekken achterlaat. Je bedient de machine via het touchscreen display. Hier kies je uit 17 voorgeprogrammeerde dranken die je naar wens kunt aanpassen. Je kunt kiezen voor een lichtere of sterkere koffie, je kunt de temperatuur en hoeveelheid melk instellen. Daarnaast heeft de machine 5 verschillende maalstanden waaruit je kunt kiezen. Als je klaar bent met je koffievariant, sla je deze op in een van de 10 gebruikersprofielen. Met de WMF Perfection 860L krijg je ook een melkreservoir. Hierin steek je de melkslang en creëer je een romige cappuccino of latte macchiato. De machine heeft een dubbel thermoblock waardoor de koffie en de melk apart van elkaar de juiste temperatuur bereiken. Na gebruik reinig je alle losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser. Verder reinigt de zetgroep en het melksysteem zichzelf automatisch, wat weer tijd scheelt en je veel werk uit handen neemt.

Pluspunten
  • Je krijgt een melkreservoir bij de machine, waar je de melkslang in steekt. De roestvrijstalen Cromargan-behuizing is stevig en bestand tegen vingerafdrukken. Zet niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar ook een filterkoffie en een americano.

Minpunten
  • Hij heeft geen warmhoudplaat om de kopjes voor te verwarmen.

Veelgestelde vragen over WMF Perfection 860L.

WMF Perfection 860L. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

WMF Perfection 860L. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

WMF Perfection 860L. is gemaakt van . Het is afgewerkt.

WMF Perfection 860L. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar WMF Perfection 860L. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.