1. keuken
  2. De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium.

De De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium is een krachtige volautomaat die 12 verschillende koffierecepten aanbiedt. Met één druk op de knop kun je genieten van een espresso, cappuccino, macchiato en meer. De technologie van de machine verwarmt de koffie en melk apart, waardoor je de perfecte temperatuur krijgt voor je cappuccino. Je bedient de machine ook met je smartphone, waardoor je de recepten kunt personaliseren en opslaan onder één van de 3 gebruikersprofielen. Na gebruik reinigt het melksysteem van de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium automatisch. Ook is de machine geschikt voor de vaatwasser. Mocht er iets mis zijn met de koffiemachine, biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs. Kortom, snel en makkelijk een kopje koffie zetten met een De'Longhi volautomaat.

Pluspunten
  • Kies uit 12 koffiespecialiteiten, waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kan aanpassen. Bedien de koffiemachine op afstand via een app met je tablet of smartphone. Bedien de espressomachine gemakkelijk met het touchscreen kleurendisplay en geniet van het uitgebreide menu met keuzemogelijkheden.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een kunststof behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium. is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.