1. keuken
  2. SMEG DCF02PBEU Pastelblauw.

SMEG DCF02PBEU Pastelblauw.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met SMEG DCF02PBEU Pastelblauw.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over SMEG DCF02PBEU Pastelblauw.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties SMEG DCF02PBEU Pastelblauw.

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van SMEG DCF02PBEU Pastelblauw.

De SMEG DCF02PBEU Pastelblauw geeft een nostalgische jaren '50-uitstraling aan je keuken. De machine heeft 4 knoppen en een hendel voor het instellen van de tijd, waardoor het erg makkelijk te bedienen is. Je kunt de koffiesterkte eenvoudig aanpassen en het volume instellen volgens je persoonlijke voorkeur. Daarnaast kun je met één beurt 10 personen voorzien van een heerlijke kop koffie. De glazen kan en het waterreservoir laten je zien hoe ver je het water kunt vullen. Als je de gevulde kan uit de machine haalt, doet de automatische druppelstop automatisch zijn werk. Met de warmhoudplaat blijft jouw kop koffie 40 minuten warm, waarna de machine automatisch uitschakelt. Geniet dus van een heerlijk kopje koffie, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Met de instelbare koffiesterkte maak je koffie naar jouw persoonlijke smaak. Met het waterreservoir met kopsaanduiding bepaal je gemakkelijk voor hoeveel personen je koffie zet. Het warmhoudrooster houdt de koffie 40 minuten lang op temperatuur.

Minpunten
  • Het waterreservoir is niet verwijderbaar, waardoor hij minder gemakkelijk bijgevuld kan worden.

Veelgestelde vragen over SMEG DCF02PBEU Pastelblauw.

SMEG DCF02PBEU Pastelblauw. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

SMEG DCF02PBEU Pastelblauw. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,4 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

SMEG DCF02PBEU Pastelblauw. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Glanzend afgewerkt.

SMEG DCF02PBEU Pastelblauw. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar SMEG DCF02PBEU Pastelblauw. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.