1. keuken
  2. Sage the Barista Touch Black Truffel.

Sage the Barista Touch Black Truffel.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage the Barista Touch Black Truffel.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage the Barista Touch Black Truffel.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage the Barista Touch Black Truffel.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Barista Touch Black Truffel.

De Sage the Barista Touch Black Truffel is een koffiemachine voor thuis waarmee je met gemak de perfecte espresso of cappuccino zet. Met het intuïtieve touchscreen display kies je binnen enkele seconden jouw favoriete koffiespecialiteit. De machine beschikt over een ingebouwde bonenmaler, waarmee je precies genoeg koffie gebruikt voor je kopje koffie. Ook de temperatuur en dikte van het melkschuim stelt de machine zelf af. Binnen 3 seconden is de machine opgewarmd en klaar voor gebruik. Je bent dus altijd snel klaar om jouw favoriete koffie te zetten. Met de ingebouwde PID temperatuurregelaar is de zettemperatuur altijd constant, waardoor jouw koffie niet verbrandt en altijd lekker van smaak is. De Sage the Barista Touch Black Truffel is vervaardigd van hoogwaardige materialen en heeft een topklasse bouwkwaliteit.

Pluspunten
  • Via het touchscreendisplay kun je de koffiespecialiteiten precies aanpassen naar jouw wensen. Het opschuimen van melk is gemakkelijker dan bij andere pistonmachines, omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Met de automatische maling en dosering maalt de espressomachine precies de juiste hoeveelheid koffie voor je kopje.

Minpunten
  • Je duwt zelf de gemalen koffie aan in de filterhouder.

Veelgestelde vragen over Sage the Barista Touch Black Truffel.

Sage the Barista Touch Black Truffel. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Sage the Barista Touch Black Truffel. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage the Barista Touch Black Truffel. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is afgewerkt.

Sage the Barista Touch Black Truffel. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage the Barista Touch Black Truffel. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.