1. keuken
  2. De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB.

De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB.

Met de De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB kun je perfect espresso, long koffie, koffie of cappuccino maken. Met de grote draaiknop kun je de sterkte van de koffie instellen en een long koffie maken die heerlijk mild van smaak is. De machine is perfect afgesteld op de juiste temperatuur, zodat de bonen het beste aroma behouden en je altijd vers een kopje koffie krijgt. Wil je af en toe een cafeïnevrije koffie drinken? Dan kun je gemalen koffie gebruiken via het aparte vakje. Daarnaast kun je met de stoompijp melk opschuimen voor een cappuccino of latte. Mocht er iets mis zijn met de koffiemachine, dan biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis met eigen monteurs. Kortom: met de De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB kun je snel genieten van heerlijke vers gemalen koffie.

Pluspunten
  • Met de Long Coffee functie kun je een kop koffie zetten met de smaak van filterkoffie. Pas zelf de hoeveelheid en het aroma aan van jouw koffie aan. Gebruik het separate vakje voor gemalen koffie om gemakkelijk een decafeïne koffie te zetten.

Minpunten
  • Je schuimt de melk zelf op met de stoompijp, waardoor je minder snel en makkelijk een cappuccino kunt zetten

    .

    Met geen display om je te helpen leidt het apparaat je niet door een menu met keuzes tijdens het koffie zetten.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB.

De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB. is gemaakt van . Het is Mat afgewerkt.

De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.