1. keuken
  2. Moccamaster KBG Select Off-White.

Moccamaster KBG Select Off-White.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Moccamaster KBG Select Off-White.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Moccamaster KBG Select Off-White.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Moccamaster KBG Select Off-White.

Merk

Moccamaster

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Moccamaster KBG Select Off-White.

De Moccamaster KBG Select Off-White is een echte must-have voor liefhebbers van filterkoffie. De koffie wordt namelijk gebrouwen bij een perfecte temperatuur tussen de 92 en 96 graden Celsius. Hierdoor komen de aroma's optimaal naar voren en is er geen sprake van een bittere smaak. Bovendien is het apparaat zo ontworpen, dat je binnen slechts 6 minuten een hele pot koffie hebt. Wil je liever een halve pot? Ook dat kan met de keuzeschakelaar. Daarnaast houdt de warmhoudplaat de koffie voor 40 minuten lang op temperatuur, waardoor je alle tijd hebt voor een tweede kopje koffie. Het koffiezetapparaat heeft ook een druppelstop, die voorkomt dat er koffie op de warmhoudplaat terecht komt. De rvs behuizing maakt het apparaat bovendien stevig en duurzaam. Met de Moccamaster KBG Select Off-White kan je dus altijd genieten van een smaakvolle pot filterkoffie.

Pluspunten
  • Door de temperatuur in te stellen tussen 92 en 96 graden Celsius voorkom je een bittere smaak. Je kunt met de keuzeschakelaar ook een halve pot koffie bereiden met dezelfde verhoudingen als een volledige pot. In 6 minuten is een hele kan koffie klaar.

Minpunten
  • Zonder een instelbare koffiesterkte kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over Moccamaster KBG Select Off-White.

Moccamaster KBG Select Off-White. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Moccamaster KBG Select Off-White. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,3 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

Moccamaster KBG Select Off-White. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Moccamaster KBG Select Off-White. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Moccamaster KBG Select Off-White. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.