1. keuken
 2. De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B.

De De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B is een koffiemachine waarmee je via het touchscreen display 12 verschillende recepten bereidt. Je kunt via één aanraking twee espresso's tegelijkertijd bereiden, maar ook een latte macchiato of een flat white. Het dubbele verwarmingssysteem verwarmt water en melk op de juiste temperatuur voor een optimale smaak. Met het LatteCrema melksysteem maak je de perfecte cappuccino. De machine bereidt de melk op de juiste temperatuur en reinigt automatisch alle onderdelen. Je kunt de sterkte en hoeveelheid van de koffie aanpassen en opslaan onder een van de 3 gebruikersprofielen. Mocht er iets mis zijn met de koffiemachine, dan biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs. Kortom, met de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B heb je altijd een verse kop koffie binnen handbereik.

Pluspunten
 • Met het touchscreen kleurendisplay bedien je de espressomachine eenvoudig dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden

  .

  Kies uit 12 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen

  .

  Met een dubbel verwarmingssysteem zet je snel een cappuccino met de juiste koffie- en melktemperatuur.

Minpunten
 • Een koffiemachine met een behuizing van kunststof is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B. is gemaakt van . Het is Glanzend afgewerkt.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.