1. keuken
  2. De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B.

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B.

Met de De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B zet je gemakkelijk een espresso of koffie voor 1 of 2 personen. De koffiemachine is voorzien van een grote draaiknop waarmee je de sterkte van de koffie instelt. Dit maakt het mogelijk om 's ochtends een sterke espresso te drinken en de dag af te sluiten met een milde koffie. Daarnaast is het mogelijk om tussendoor ook een cafeïnevrije koffie te zetten met behulp van het aparte vakje voor gemalen koffie. Ben je fan van een melkspecialiteit, zoals een cappuccino of latte macchiato? Dan kun je met het stoompijpje gemakkelijk de melk zelf opschuimen. Voor het geval dat er iets mis is met de koffiemachine, biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs. Geniet dus van een heerlijk kopje koffie zetten met De'Longhi volautomaat. Het maakt niet uit of je een sterke espresso, een cafeïnevrije koffie of een melkspecialiteit wilt, deze koffiemachine zet alles voor je klaar!

Pluspunten
  • Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast: Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarmee je de sterkte en hoeveelheid kunt aanpassen. Zet gemakkelijk een decafeïne koffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie: Zet makkelijk een decafeïne koffie met het aparte vakje voor gemalen koffie. Met een waterreservoir van 1,8 liter zet je veel kopjes koffie achter elkaar, zonder het reservoir bij te vullen: Met een waterreservoir van 1,8 liter kun je veel kopjes koffie achter elkaar zetten zonder het reservoir bij te vullen.

Minpunten
  • Je schuimt de melk zelf op met de stoompijp, waardoor je minder moeite hebt om een cappuccino te zetten

    .

    Het apparaat heeft geen display voor een eenvoudige bediening.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B.

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B. is gemaakt van . Het is Glanzend afgewerkt.

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.