1. keuken
 2. Krups Intuition Preference EA8738.

Krups Intuition Preference EA8738.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Krups Intuition Preference EA8738.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Krups Intuition Preference EA8738.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Krups Intuition Preference EA8738.

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Krups Intuition Preference EA8738.

De Krups Intuition Preference EA8738 maakt het je gemakkelijk om je favoriete koffierecept te vinden. Met het touchscreen menu kan je door de 11 voorgeprogrammeerde koffies scrollen en kom je in een handomdraai bij je favoriete drank. Je kunt zelfs 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd bereiden. Met de mogelijkheid om je favoriete dranken te personaliseren en op te slaan, geniet je keer op keer van je samengestelde koffierecept. De Quattro Force-technologie zorgt ervoor dat de versgemalen koffie met veel kracht in elkaar wordt gedrukt, zodat het water er gelijkmatig overheen stroomt. Met de verstelbare koffie-uitloop kun je zowel kleine espresso kopjes als grote latte macchiato glazen onder het apparaat zetten. Het apparaat beschikt ook over rode waarschuwingssignalen die branden wanneer het toe is aan onderhoud. De Krups Intuition Preference EA8738 is een eenvoudig te bedienen apparaat dat ervoor zorgt dat je altijd van een goede kop koffie geniet.

Pluspunten
 • Je steekt de melkslang in de meegeleverde melkbeker

  .

  Met het aanraakscherm met kleurenscherm kun je de espresso-machine eenvoudig bedienen, dankzij een uitgebreid menu met opties

  .

  Sla recepten voor 8 mensen in door de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan te passen.

Minpunten
 • Hij heeft geen warmhoudplaat om de kopjes te voorverwarmen. Er is geen vakje voor gemalen koffie, dus het is lastig om een kopje decafé te zetten.

Veelgestelde vragen over Krups Intuition Preference EA8738.

Krups Intuition Preference EA8738. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Koffiebonen.

Krups Intuition Preference EA8738. heeft een waterreservoir met een inhoud van 3 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Krups Intuition Preference EA8738. is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

Krups Intuition Preference EA8738. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Krups Intuition Preference EA8738. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.