1. keuken
  2. JURA E4 Piano White (EA).

JURA E4 Piano White (EA).

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met JURA E4 Piano White (EA).. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over JURA E4 Piano White (EA).. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties JURA E4 Piano White (EA).

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA E4 Piano White (EA).

Met de JURA E4 Piano White (EA) maak je met gemak 1 of 2 kopjes koffie tegelijk. Je krijgt de keuze tussen een espresso of een koffie. Daarnaast heeft het apparaat ook een optie voor heet water voor een kopje thee. Deze E-lijn van JURA onderscheidt zich van de D-lijn met de Professional Aroma Grinder en een vernieuwde zetgroep. Deze zetgroep zorgt ervoor dat het water tijdens het zetten langzaam en in fases door de koffie loopt. Hierdoor blijft de koffiekwaliteit en het aroma op hetzelfde niveau. Met de knoppen op het scherm navigeer je gemakkelijk door de instellingen. Je kunt per kop koffie kiezen uit 3 verschillende sterktes. Ook laat het scherm zien wanneer er onderhoud nodig is. Als je een JURA koffiezetapparaat koopt bij Coolblue, dan krijg je 25 maanden lang garantie. JURA verleent deze garantie door reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat. Je bent dus niet alleen verzekerd van topklasse bouwkwaliteit, maar ook van topklasse onderhoudsgemak.

Pluspunten
  • Je zet 1 of 2 espressos en koffies tegelijkertijd. De Professional Aroma Grinder laat de beste koffiearoma's volledig tot hun recht komen. Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je zelf sterkte en hoeveelheid kunt aanpassen.

Minpunten
  • Met deze koffiemachine kun je geen melkspecialiteiten zetten

    .

    Je hebt de JURA Smart Connect nodig om koffierecepten op te slaan.

Veelgestelde vragen over JURA E4 Piano White (EA).

JURA E4 Piano White (EA). is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

JURA E4 Piano White (EA). heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,9 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

JURA E4 Piano White (EA). is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

JURA E4 Piano White (EA). is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar JURA E4 Piano White (EA). goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.