1. keuken
 2. Krups Intuition Experience+ EA877D.

Krups Intuition Experience+ EA877D.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Krups Intuition Experience+ EA877D.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Krups Intuition Experience+ EA877D.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Krups Intuition Experience+ EA877D.

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van Krups Intuition Experience+ EA877D.

Met de Krups Intuition Experience+ EA877D krijg je een unieke koffie-ervaring. Het apparaat biedt 21 verschillende koffiespecialiteiten, van een espresso tot een kopje filterkoffie. Warme én koude koffiespecialiteiten zijn mogelijk. Je bedient dit apparaat via een kleuren touchscreen en de intuitieve lichtindicatoren helpen je stap voor stap bij het koffiezetten. Je kunt de kopjes koffie naar jouw smaak aanpassen en opslaan onder één van de 8 gebruikersprofielen. Je kunt 2 zwarte koffies en 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd zetten, zodat je niet lang hoeft te wachten op een kopje. Bovendien is het geluidsniveau van deze volautomatische koffiemachine minder hard dan andere Krups-apparaten. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden van de Krups Intuition Experience+ EA877D.

Pluspunten
 • Het koffiezetapparaat zet niet alleen warme, maar ook ijskoffiespecialiteiten

  .

  Kies uit 21 koffiespecialiteiten waarmee je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast

  .

  Dit is de stilste volautomaat Krups.

Minpunten
 • Hij heeft geen warmhoudplaat om de kopjes voor te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Krups Intuition Experience+ EA877D.

Krups Intuition Experience+ EA877D. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Koffiebonen.

Krups Intuition Experience+ EA877D. heeft een waterreservoir met een inhoud van 3 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Krups Intuition Experience+ EA877D. is gemaakt van . Het is afgewerkt.

Krups Intuition Experience+ EA877D. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Krups Intuition Experience+ EA877D. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.