1. keuken
  2. De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit.

Met de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit heeft u alle onderhoudsbenodigdheden om uw koffiemachine in topconditie te houden. Het koffiezetapparaat is eenvoudig te bedienen via het touchscreen display met 12 verschillende voorgeprogrammeerde koffierecepten. Met het dubbele verwarmingssysteem en het LatteCrema melksysteem kunt u snel meerdere koffies achter elkaar zetten met een romige schuimlaag. U kunt ieder recept aanpassen naar uw eigen smaak en opslaan onder een van de 3 gebruikersprofielen. Mocht er iets mis zijn met de koffiemachine, dan biedt De'Longhi service aan huis met eigen monteurs. Geniet direct van een perfecte en smaakvolle koffie met de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit. Met de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit heeft u alles wat u nodig heeft voor de beste koffie-ervaring. Het koffiezetapparaat is eenvoudig te bedienen via het touchscreen display met 12 verschillende voorgeprogrammeerde koffierecepten. Het dubbele verwarmingssysteem zorgt ervoor dat u in een recordtijd meerdere koffies achter elkaar kunt zetten. Met het LatteCrema melksysteem maakt u de perfecte schuimlaag voor iedere melkspecialiteit. U kunt ieder recept aanpassen naar uw eigen smaak en opslaan onder een van de 3 gebruikersprofielen. Heeft u hulp nodig bij het onderhoud of het gebruik van de koffiemachine? De'Longhi biedt in Nederland en België service aan huis met eigen monteurs. Geniet snel van een perfecte en smaakvolle koffie met de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit.

Pluspunten
  • Met het onderhoudspakket krijg je de juiste schoonmaakmiddelen voor je apparaat thuis. Met het touchscreen kleurendisplay kun je de espressomachine gemakkelijk bedienen dankzij een uitgebreid menu met keuzes. Kies uit 12 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een kunststof behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit. is gemaakt van . Het is Glanzend afgewerkt.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.