1. keuken
  2. Russell Hobbs Colours Plus Creme.

Russell Hobbs Colours Plus Creme.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Russell Hobbs Colours Plus Creme.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Russell Hobbs Colours Plus Creme.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Russell Hobbs Colours Plus Creme.

Merk

Russell Hobbs

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Russell Hobbs Colours Plus Creme.

Met de Russell Hobbs Colours Plus Crème wordt het koffiezetten nog eenvoudiger. De maatbeker die je bij het apparaat ontvangt, helpt je om precies het juiste aantal koppen koffie te zetten. De koffiekan is gemaakt van thermisch gehard glas, waardoor je direct kunt zien wanneer de koffie klaar is. Ook kan je bij het apparaat twee verschillende filterhouders krijgen, waardoor je zowel gesneden koffie als losse koffiebonen kunt zetten. De anti-slip voetjes zorgen ervoor dat het apparaat stabiel blijft staan, zelfs als er wat te veel koffie in de kan is gegoten. Dankzij de kleurrijke details in het design, is de Russell Hobbs Colours Plus Crème een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Met de timer stel je in wanneer de koffie klaar is. Je bedient het koffieapparaat gemakkelijk via het scherm. De druppelstop voorkomt het nadruppelen wanneer je de kan verwijdert.

Minpunten
  • Het waterreservoir is niet verwijderbaar, waardoor het moeilijker is om hem bij te vullen.

Veelgestelde vragen over Russell Hobbs Colours Plus Creme.

Russell Hobbs Colours Plus Creme. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Russell Hobbs Colours Plus Creme. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,25 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

Russell Hobbs Colours Plus Creme. is gemaakt van Kunststof. Het is Glanzend afgewerkt.

Russell Hobbs Colours Plus Creme. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Russell Hobbs Colours Plus Creme. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.