1. keuken
  2. SMEG DCF02BLEU Zwart.

SMEG DCF02BLEU Zwart.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met SMEG DCF02BLEU Zwart.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over SMEG DCF02BLEU Zwart.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties SMEG DCF02BLEU Zwart.

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van SMEG DCF02BLEU Zwart.

De SMEG DCF02BLEU Zwart is meer dan een koffiezetapparaat. Het is een echte blikvanger in jouw keuken. Met zijn vintage jaren `50 stijl en het eenvoudige design met slechts 4 knoppen en een hendel, zal deze machine zeker aan je verwachtingen voldoen. Je kunt het koffievolume en de koffiesterkte volledig zelf instellen, zodat je de perfecte kop koffie kunt maken. En als je bezoek hebt kan deze machine tot 10 personen voorzien van een lekkere warme kop koffie. Met de glazen kan kun je eenvoudig de juiste hoeveelheid water aflezen. Zodra je de kan uit de machine haalt, zal de druppelstop automatisch zorgen dat er geen geknoei op het aanrecht ontstaat. Bovendien houdt de warmhoudplaat je koffie een kwartier warm, waarna de machine automatisch uitschakelt. De SMEG DCF02BLEU Zwart is het perfecte koffiezetapparaat voor elke koffieliefhebber.

Pluspunten
  • Met de instelbare koffiesterkte kun je koffie naar jouw persoonlijke smaak zetten. Met het waterreservoir met kopsaanduiding kun je gemakkelijk bepalen voor hoeveel personen je koffie zet. Het warmhoudrooster houdt de koffie 40 minuten lang op de juiste temperatuur.

Minpunten
  • Het waterreservoir is niet uitneembaar, waardoor het moeilijker is om deze bij te vullen.

Veelgestelde vragen over SMEG DCF02BLEU Zwart.

SMEG DCF02BLEU Zwart. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

SMEG DCF02BLEU Zwart. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,4 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

SMEG DCF02BLEU Zwart. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Glanzend afgewerkt.

SMEG DCF02BLEU Zwart. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar SMEG DCF02BLEU Zwart. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.