1. keuken
 2. De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium.

De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium.

De De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium is een uiterst innovatieve koffiemachine.Deze koffiemachine biedt meer dan 50 verschillende koffierecepten, die je kunt kiezen voor warme dranken, ijskoffies en zelfs een cold brew. Met het LatteCrema Hot melksysteem bereidt de machine warme dranken met een romig melkschuim op de juiste temperatuur. Daarnaast is er ook het LatteCrema Cold melksysteem, waarmee de machine koud melkschuim maakt voor frisse ijskoffies. De De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium maakt gebruik van de Cold Extraction Technology. Hiermee kun je met één druk op de knop een cold brew maken. Een cold brew is een koud gezette kop koffie, die vergelijkbaar is met een filterkoffie. Bedienen doe je eenvoudig via het touchscreen display of via de app. Hiermee krijg je toegang tot nog meer koffiespecialiteiten. Ook is er een handige To Go functie waarmee je koffie in een thermosbeker mee kunt nemen. De De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium is de perfecte keuze voor de koffieliefhebber die op zoek is naar een innovatieve koffiemachine met veel mogelijkheden. Met deze koffiemachine kun je zelfs een cold brew maken, waarmee je een heerlijke ijskoffie kunt bereiden. Daarnaast heeft de machine een To Go functie, waarmee je koffie mee kunt nemen.

Pluspunten
 • Je zet niet alleen warme dranken, maar ook ijskoffies zoals een cold brew

  .

  Kies uit meer dan 50 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur instelt

  .

  Dankzij de verstelbare lekbak en de To Go-functie past je thermosfles onder de machine, zodat je je koffie mee kunt nemen onderweg.

Minpunten
 • Je kunt geen warme chocolademelk maken met deze koffiemachine.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium.

De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium. is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.