1. keuken
  2. De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M.

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M.

De De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M is een espresso- en koffiemachine met een modern design en vele innovatieve functies. Met deze machine zet je binnen een paar minuten een heerlijk kopje koffie. De 3 vooraf ingestelde recepten, espresso, americano en gewone koffie, maken het je gemakkelijk. De ingebouwde bonenmaler maalt de bonen direct voor je klaar en de automatische tamper stampt de gemalen koffie voor je aan. Om cappuccino of latte macchiato te maken, doe je melk in de meegeleverde melkkan en schuim je het op met het stoompijpje. Met de unieke Latte systeem maak je melk met een fluweelzachte textuur, ideaal om latte art mee te oefenen. Met de My Menu knop sla je al je favoriete recepten gemakkelijk op. Ondanks de vele voordelen is het belangrijk om te weten dat het tijd en geduld kost om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine.

Pluspunten
  • De automatische tampers duwt de gemalen koffie gelijkmatig aan voor een evenredig resultaat. Met de automatische malings- en doseringstechnologie maalt de espressomachine exact genoeg koffie voor je kopje. Met slechts een paar minuten kun je een espresso, americano of een gewone koffie maken dankzij de 3 vooraf ingestelde recepten.

Minpunten
  • Zonder een display zal het apparaat je niet begeleiden door een menu met keuzemogelijkheden tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M.

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Mat & glanzend afgewerkt.

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.