1. keuken
  2. Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter.

Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter.

Merk

Scanpart

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter.

Met de Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter krijg je nooit meer last van een tekort aan koffiefilters. Bovendien kun je het filter na gebruik gewoon in de prullenbak gooien en het filter onder de kraan afspoelen. Zo is het klaar voor de volgende keer. Met het koffiezetapparaat blijft het aroma van de koffie behouden dankzij de Aroma Twister. In de kan vind je een circulair pijpje, waardoor de koffie ronddraait en zo de smaak bewaard blijft. Wil je in één keer voor meerdere mensen koffie zetten? Vul het waterreservoir tot de 10-kopsaanduiding aan, en je bent klaar om te genieten van een heerlijke kop koffie!

Pluspunten
  • Dankzij het permanente filter hoef je geen papieren filters meer te gebruiken. Het pijpje in het midden van de koffiekan circuleert de koffie door de kan om een goede smaakverdeling te garanderen. Het warmhoudrooster zorgt ervoor dat de koffie langer op temperatuur blijft.

Minpunten
  • De wachttijd voor een volle kan duurt 10 minuten.

Veelgestelde vragen over Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter.

Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter. is gemaakt van Kunststof. Het is Mat & glanzend afgewerkt.

Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.