1. keuken
 2. Siemens Sensor for Senses TC86303 Zwart.

Siemens Sensor for Senses TC86303 Zwart.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Siemens Sensor for Senses TC86303 Zwart.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Siemens Sensor for Senses TC86303 Zwart.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Siemens Sensor for Senses TC86303 Zwart.

Merk

Siemens

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Siemens Sensor for Senses TC86303 Zwart.

De Siemens Sensor for Senses TC86303 Zwart is een perfecte toevoeging aan je keuken. Zo heb je altijd een heerlijke kop koffie voor je neus. De programmeerbare timer maakt het mogelijk dat je elke dag automatisch je vers gezette koffie klaar hebt staan. Bovendien heb je niet alleen een filterkoffiezetapparaat, maar ook een aroma's optimaal vrijkomende koffiemachine. Dankzij de AromaSense Plus technologie past de machine automatisch de bereidingstijd aan, zodat de aroma's optimaal bewaard blijven. Met het sensorgestuurd verwarmingselement kun je zowel je koffie zetten als warmhouden. Het design van de Siemens Sensor for Senses TC86303 Zwart is eenvoudig en stijlvol. De wegdraaiende filterhouder stelt je in staat gemakkelijk een kan filterkoffie te zetten. Je draait de filter naar buiten, strooit de gemalen koffie in het filterzakje en draait de houder weer terug. Zodra je de machine aanzet, ruik je de heerlijke geur van verse koffie. Met de Siemens Sensor for Senses TC86303 Zwart zet je gemakkelijk en snel een lekker kopje koffie.

Pluspunten
 • Met de timer stel je in wanneer de koffie voor je klaarstaat

  .

  De timer houdt de koffie 40 minuten op temperatuur

  .

  Met het waterreservoir met kopsaanduiding kun je gemakkelijk bepalen hoeveel personen je koffie zet.

Minpunten
 • De kunststof behuizing is minder duurzaam dan een metalen behuizing.

Veelgestelde vragen over Siemens Sensor for Senses TC86303 Zwart.

Siemens Sensor for Senses TC86303 Zwart. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Siemens Sensor for Senses TC86303 Zwart. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,3 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

Siemens Sensor for Senses TC86303 Zwart. is gemaakt van Kunststof. Het is Glanzend afgewerkt.

Siemens Sensor for Senses TC86303 Zwart. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Siemens Sensor for Senses TC86303 Zwart. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.