1. keuken
  2. SMEG DCF02CREU Crème.

SMEG DCF02CREU Crème.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met SMEG DCF02CREU Crème.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over SMEG DCF02CREU Crème.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties SMEG DCF02CREU Crème.

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van SMEG DCF02CREU Crème.

De SMEG DCF02CREU Crème is een echte eyecatcher met zijn unieke, retro jaren '50 stijl. Het is zeer eenvoudig in gebruik met slechts 4 knoppen en een hendel om de tijd in te stellen. De machine maakt 10 kopjes koffie in één zetbeurt, dus perfect voor als je bezoek krijgt. Het is makkelijk om het waterniveau te controleren dankzij de glazen kan en het waterreservoir. Wanneer je de kan uit de machine haalt, stopt de koffieautomaat automatisch met druppelen, zodat je geen geknoei op het aanrecht krijgt. De warmhoudplaat houdt de koffie 40 minuten warm en schakelt daarna automatisch uit. Daarnaast heb je ook de vrijheid om de koffiesterkte en het volume in te stellen, waardoor je koffie helemaal naar jouw smaak is.

Pluspunten
  • Met de instelbare koffiesterkte zet je koffie naar jouw persoonlijke smaak. Met het waterreservoir met kopsaanduiding bepaal je gemakkelijk voor hoeveel personen je koffie zet. Het warmhoudrooster houdt de koffie 40 minuten lang op temperatuur.

Minpunten
  • Het waterreservoir is niet uitneembaar, waardoor het lastiger is om hem te vullen.

Veelgestelde vragen over SMEG DCF02CREU Crème.

SMEG DCF02CREU Crème. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

SMEG DCF02CREU Crème. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,4 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

SMEG DCF02CREU Crème. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Glanzend afgewerkt.

SMEG DCF02CREU Crème. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar SMEG DCF02CREU Crème. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.