1. keuken
 2. WMF Perfection 740L.

WMF Perfection 740L.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met WMF Perfection 740L.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over WMF Perfection 740L.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties WMF Perfection 740L.

Merk

WMF

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van WMF Perfection 740L.

De WMF Perfection 740L maakt het mogelijk om koffie te zetten zoals je dat wilt. Met de 15 voorgeprogrammeerde recepten kun je kiezen uit een cappuccino, flat white of filterkoffie. Het touchscreen display helpt je hierbij. Je kunt ook je eigen recepten samenstellen. Zo pas je de koffiesterkte, de temperatuur, de hoeveelheid melk en de maalstand aan. Daarnaast is het mogelijk om de koffievariant te selecteren met 3 verschillende maalstanden. De recepten die je samenstelt, kun je opslaan onder één van de 4 gebruikersprofielen. Voor melkspecialiteiten, zoals een Latte Macchiato, stek je eenvoudig de melkslang in een pak melk of in een aparte melkkan. Dankzij het dubbele thermoblock bereiken de koffie en de melk los van elkaar de juiste temperatuur. Het apparaat reinigt de melkslang en de zetgroep automatisch. De lekbak, koffiedikbak en het waterreservoir zitten aan de voorkant van het apparaat. Hierdoor is de WMF Perfection 740L eenvoudig te plaatsen in iedere keuken. Met de WMF Perfection 740L maak je de perfecte koffie zoals jij die wilt. Kies uit 15 voorgeprogrammeerde recepten of maak je eigen koffierecept. Met het touchscreen display pas je de koffiesterkte, de temperatuur, de hoeveelheid melk en de maalstand aan. Voor melkspecialiteiten steek je de melkslang in een pak melk of in een aparte melkkan. Het dubbele thermoblock zorgt ervoor dat de koffie en de melk los van elkaar de juiste temperatuur bereiken. Het apparaat reinigt de melkslang en de zetgroep automatisch. Door de lekbak, koffiedikbak en het waterreservoir aan de voorkant te plaatsen, is de WMF Perfection 740L eenvoudig te plaatsen in iedere keuken.

Pluspunten
 • Zet niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar ook een filterkoffie en een americano

  .

  Het onderhoud kost minder werk in vergelijking met andere volautomatische espressomachines

  .

  Door het slimme ontwerp bedien je de machine vanaf de voorkant, waardoor hij overal in de keuken past en zelfs in een hoek.

Minpunten
 • Zonder een bakje voor gemalen koffie is het moeilijk om een kopje decafeïne tussendoor te zetten

  .

  Heeft geen warmhoudplaat om de kopjes te voorverwarmen.

Veelgestelde vragen over WMF Perfection 740L.

WMF Perfection 740L. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Koffiebonen.

WMF Perfection 740L. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

WMF Perfection 740L. is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

WMF Perfection 740L. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar WMF Perfection 740L. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.