1. keuken
 2. KitchenAid 5KCM1209EER Rood.

KitchenAid 5KCM1209EER Rood.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met KitchenAid 5KCM1209EER Rood.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over KitchenAid 5KCM1209EER Rood.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties KitchenAid 5KCM1209EER Rood.

Merk

KitchenAid

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

14

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van KitchenAid 5KCM1209EER Rood.

De KitchenAid 5KCM1209EER Keizerrood is een uitstekende keuze als je graag veel koffie zet. Met deze koffiezetmachine zet je moeiteloos 14 koppen koffie per keer. Je hebt de mogelijkheid om de hoeveelheid koffie en water te doseren met behulp van de doseermarkeringen op de herbruikbare filter en tabel op het waterreservoir. Zo heb je altijd de juiste smaak. Voor een optimaal resultaat kies je met de keuzeknop de sterkte van je koffie. Je hoeft ook niet te wachten tot de hele kan vol is, want met de pauzefunctie vul je alvast je mok tijdens het zetten. Je koffie blijft ook 40 minuten warm op de warmhoudplaat. Kortom, de KitchenAid 5KCM1209EER Keizerrood is een handige keuze voor wie veel koffie wil zetten. Met de KitchenAid 5KCM1209EER Keizerrood is het eenvoudig om een heerlijke kop koffie te zetten. Door de timerfunctie kun je de koffie vooraf zetten. Zo heb je je koffie altijd klaar wanneer jij klaar bent. Daarnaast is het mogelijk om de smaak van je koffie aan te passen door middel van de keuzeknop. Zo drink je bijvoorbeeld een sterkere koffie als je `s ochtends aan het werk bent. Je hebt ook de mogelijkheid om je kopje met de pauzefunctie alvast te vullen, terwijl je wacht tot de hele kan gevuld is. De warmhoudplaat zorgt ervoor dat je koffie langer warm blijft. Kortom, met de KitchenAid 5KCM1209EER Keizerrood zet je eenvoudig een heerlijke kop koffie.

Pluspunten
 • Dankzij het ruime waterreservoir van 1,7 liter kun je tegelijkertijd 14 koppen koffie zetten

  .

  Met de timer kun je instellen wanneer de koffie klaar is

  .

  Het warmhoudrooster houdt de koffie maximaal 40 minuten op de juiste temperatuur.

Minpunten
 • Het apparaat heeft geen thermoskan waardoor de koffie warm zal blijven als je de kan op tafel zet.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KCM1209EER Rood.

KitchenAid 5KCM1209EER Rood. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

KitchenAid 5KCM1209EER Rood. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,7 l. Per zetbeurt kun je hiermee 14 per zetbeurt zetten.

KitchenAid 5KCM1209EER Rood. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Glanzend afgewerkt.

KitchenAid 5KCM1209EER Rood. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar KitchenAid 5KCM1209EER Rood. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.