1. keuken
 2. De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M.

De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M.

Met De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M bereid je de meest lekkere koffies. De machine zet 8 voorgeprogrammeerde koffierecepten, zoals cappuccino, cold brew of espresso cool. Met de cold brew optie zet je een koude koffie die ideaal is voor de zomer. Daarnaast kies je of je de melk zelf opschuimt via de stoompijp of dat de machine dit voor je doet. De pistonmachine heeft een ingebouwde bonenmaler met sensor, die ervoor zorgt dat alle koffiekorrels dezelfde maalgraad en smaak hebben. Daarnaast drukt de machine de koffie op de juiste wijze aan. Het innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat je koffie altijd even lekker zal smaken. De automatische tamper en de beste technologie zorgen ervoor dat je de perfecte espresso kunt bereiden.

Pluspunten
 • Je zet niet alleen warme dranken, maar ook ijskoffies zoals een cold brew

  .

  Die pistonmachine schuimt melk automatisch op via het meegeleverde melkreservoir

  .

  Binnen een paar minuten ben je klaar om een cappuccino, latte, flat white of ijskoffie te maken, dankzij de 8 vooraf ingestelde recepten.

Minpunten
 • Zonder een display zal het apparaat je niet begeleiden door een menu met keuze opties tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M.

De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,5 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.