1. keuken
 2. Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit.

Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit.

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit.

Met de Krups EA8150 + Onderhoudskit ontvang je een koffiemachine in topconditie. Bedien het apparaat eenvoudig met het lcd-scherm en zet in een mum van tijd een heerlijke kop koffie. Vul het water- en bonenreservoir en stel de temperatuur en maalgraad in naar jouw voorkeur. Met het stoompijpje maak je de espresso af met romig melkschuim. Zo creëer je de perfecte cappuccino of espresso macchiato. De onderhoudskit zorgt ervoor dat je op tijd een seintje krijgt wanneer de machine toe is aan een onderhoudsbeurt. Zo heb je altijd de juiste middelen voorhanden om de koffiemachine weer in topconditie te brengen.

Pluspunten
 • Hou je koffiemachine in topconditie met het bijgeleverde onderhoudspakket. Het apparaat begeleidt u via het tekstdisplay tijdens het koffiezetten door middel van een menu met keuzemogelijkheden. Sla voor jezelf 2 koffierecepten op door de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan te passen.

Minpunten
 • Je schuimt zelf melk op met de stoompijp, waardoor je minder snel en gemakkelijk een cappuccino zet

  .

  Maakt met 70,5 decibel veel meer geluid dan andere volautomatische koffiemachines. Je schuimt zelf melk op met de stoompijp, waardoor je minder snel en gemakkelijk een cappuccino zet

  .

  Het maakt met 70,5 decibel veel meer geluid dan andere volautomatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit.

Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Koffiebonen.

Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,7 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit. is gemaakt van . Het is Glanzend afgewerkt.

Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.