1. keuken
  2. Sage the Barista Touch Stainless Steel.

Sage the Barista Touch Stainless Steel.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage the Barista Touch Stainless Steel.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage the Barista Touch Stainless Steel.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage the Barista Touch Stainless Steel.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Barista Touch Stainless Steel.

De Sage the Barista Touch Stainless Steel is een eenvoudig te bedienen espressomachine die koffie zet zoals een volleerde barista. De machine heeft een stijlvolle, roestvrijstalen behuizing, die je keuken een echte barista sfeer geeft. Met de intuitive touchscreen bediening en de eenvoudige menu-navigatie kun je met gemak de juiste koffiespecialiteit selecteren. De koffiedikte, temperatuur en melkschuim zijn volledig instelbaar. De Sage the Barista Touch Stainless Steel heeft een ingebouwde bonenmaler die het gemakkelijk maakt om versgemalen koffiebonen te gebruiken. De automatische dosering zorgt ervoor dat je precies genoeg koffiebonen gebruikt. Daarnaast is de machine voorzien van een ingebouwde PID temperatuurregelaar die ervoor zorgt dat de zettemperatuur constant blijft. Hierdoor krijg je iedere keer een prachtig kopje koffie, dat niet verbrand is of weinig smaak heeft. Met de Sage the Barista Touch Stainless Steel maak je altijd een heerlijke espresso, latte macchiato of cappuccino.

Pluspunten
  • Je pas de koffiespecialiteiten precies aan naar jouw wens aan via het touchscreen display. Met de automatische stoompijp schuim je melk gemakkelijker op dan bij andere pistonmachines. De espressomachine maalt precies genoeg koffie voor je kopje dankzij de automatische maling en dosering.

Minpunten
  • Je duwt zelf de gemalen koffie in de filterdrager.

Veelgestelde vragen over Sage the Barista Touch Stainless Steel.

Sage the Barista Touch Stainless Steel. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Sage the Barista Touch Stainless Steel. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,9 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage the Barista Touch Stainless Steel. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Sage the Barista Touch Stainless Steel. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage the Barista Touch Stainless Steel. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.