1. keuken
  2. Sage the Barista Touch Black Stainless.

Sage the Barista Touch Black Stainless.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage the Barista Touch Black Stainless.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage the Barista Touch Black Stainless.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage the Barista Touch Black Stainless.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Barista Touch Black Stainless.

De Sage the Barista Touch Black Stainless heeft een modern en strak design. De machine is gemaakt van geborsteld roestvrijstaal, wat het echt een luxe uitstraling geeft. De bovenkant is uitgevoerd in een matte zwarte kleur, wat de machine een stijlvolle en elegante look geeft. Daarnaast is de machine ook voorzien van een hoogwaardige koffieuitloop. Hierdoor krijg je een perfecte crema op de espresso. De machine is uitgerust met een automatische uitschakeling, zodat je bepaalde koffiespecialiteiten kunt instellen die je steeds weer op dezelfde manier kan zetten. Tevens is de machine uitgerust met een automatische melkopschuimer, waardoor het schuimen van melk een stuk makkelijker wordt. Kortom, met de Sage the Barista Touch Black Stainless haal je een hoogwaardige koffiemachine in huis die zorgt voor een kopje perfecte koffie.

Pluspunten
  • Via het touchscreen display kun je je koffiespecialiteiten precies aanpassen aan jouw wens. Met de stoompijp schuim je melk gemakkelijker dan bij andere pistonmachines, omdat het volledig automatisch gebeurt. Met de automatische maling en dosering maalt de espressomachine precies de juiste hoeveelheid koffie voor een kopje.

Minpunten
  • Je duwt zelf de gemalen koffie in de filterdrager.

Veelgestelde vragen over Sage the Barista Touch Black Stainless.

Sage the Barista Touch Black Stainless. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Sage the Barista Touch Black Stainless. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage the Barista Touch Black Stainless. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Sage the Barista Touch Black Stainless. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage the Barista Touch Black Stainless. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.