1. keuken
  2. Braun KF 9050 BK.

Braun KF 9050 BK.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Braun KF 9050 BK.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Braun KF 9050 BK.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Braun KF 9050 BK.

Merk

Braun

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Braun KF 9050 BK.

Met de Braun KF 9050 BK kun je je eigen koffiehuis in huis halen. Geniet van een lekker kopje koffie, precies zoals jij dat wilt. De Light, Gold en Bold knoppen geven je de optie om de koffiesterkte naar jouw persoonlijke smaak aan te passen. Of wat dacht je van een verfrissende ijskoffie? Met de Over Ice functie kun je dat gemakkelijk bereiden. Daarnaast kun je met de timer instellen dat je 's ochtends een kopje koffie klaar hebt staan. De koffiegeur zal je al tegemoet komen terwijl je nog ligt te slapen. Het waterreservoir is afneembaar, dus je kunt het gemakkelijk vullen. Ook heeft het apparaat een kopsaanduiding waarmee je eenvoudig de hoeveelheid water kunt afmeten. Zo kun je precies de juiste hoeveelheid koffie zetten.

Pluspunten
  • Je zet een grote pot koffie, maar ook een thermoskan of kopje koffie met dit filterapparaat. Dankzij de 'over ice'-functie maak je ook ijskoffie met deze machine. De schoonmaakindicator geeft je een seintje wanneer hij toe is aan een ontkalking.

Minpunten
  • De kunststof behuizing is minder duurzaam dan een metalen behuizing.

Veelgestelde vragen over Braun KF 9050 BK.

Braun KF 9050 BK. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Braun KF 9050 BK. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,5 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

Braun KF 9050 BK. is gemaakt van Kunststof. Het is Mat & glanzend afgewerkt.

Braun KF 9050 BK. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Braun KF 9050 BK. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.