1. keuken
  2. De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart.

De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart.

Met de De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart zet je snel een cappuccino met één druk op de knop. Het dubbele verwarmingssysteem verwarmt de melk en koffie apart van elkaar waardoor je verzekerd bent van de juiste temperatuur. Je krijgt een smeuïg melkschuim met elke cappuccino. Het gemakkelijke display met touchknoppen maakt het bedienen van de volautomaat eenvoudig. Stel je voorkeuren in zoals de koffie- en waterhoeveelheid. Ook kun je kiezen uit verschillende zwarte koffie- en melkspecialiteiten. Wil je afwisselen met een kop thee? Dan kun je ook warm water tappen. Mocht er iets mis zijn met de koffiemachine, dan biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis met eigen monteurs. Geniet dus van een heerlijk kopje koffie met de De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart.

Pluspunten
  • Met een dubbel verwarmingssysteem kun je snel een cappuccino bereiden met de juiste koffie- en melktemperatuur. Je maakt een cappuccino of latte macchiato met één druk op de knop. Het apparaat begeleidt je tijdens het koffiezetten via een menu met keuze opties op het tekstdisplay.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een kunststof behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart.

De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart. is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B Zwart. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.