1. keuken
 2. SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen.

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen.

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen.

Met de SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen ben je verzekerd van een prachtig ontworpen pistonmachine met bijbehorende bonenmaler. Met deze bonenmaler vermaal je de koffiebonen met 450 rotaties per minuut, waardoor je precies kunt bepalen hoe grof of fijn je de koffie maalt. De pistonmachine is voorzien van een instelbare watertemperatuur, zodat de koffie nooit verbrandt en je de lekkerste aroma's kunt proeven. Daarnaast heeft de pistonmachine een stoompijp waarmee je de espresso afmaakt met een dikke schuimlaag. Ook krijgt je een melding wanneer de machine toe is aan een ontkalkingsbeurt. Kortom, met de SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen ben je verzekerd van heerlijke, smaakvolle koffie. Een kunst die niet direct gemakkelijk is om onder de knie te krijgen, maar zeker de moeite waard is.

Pluspunten
 • Met de meegeleverde koffiemolen kun je koffiebonen in 30 verschillende maalstanden fijnmalen

  .

  Met de instelbare watertemperatuur kun je de warmte van een espresso volgens jouw smaak aanpassen

  .

  Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm.

Minpunten
 • Deze koffiemolen is aardig groot van formaat.

Veelgestelde vragen over SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen.

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van ESE-servings, Gemalen koffie.

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen. is gemaakt van Kunststof. Het is Mat & glanzend afgewerkt.

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.