1. keuken
 2. Sage the Barista Pro Black Stainless.

Sage the Barista Pro Black Stainless.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage the Barista Pro Black Stainless.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage the Barista Pro Black Stainless.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage the Barista Pro Black Stainless.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Barista Pro Black Stainless.

De Sage the Barista Pro Black Stainless is een eenvoudig te bedienen espresso-apparaat met een elegant design. De espressomachine maakt het mogelijk om koffie te zetten met een hoge smaakkwaliteit. De ingebouwde bonenmaler heeft een automatische maling en dosering, waardoor je altijd precies genoeg koffie in de filterdrager hebt om een smaakvolle espresso of lungo te zetten. De PID temperatuurmeter zorgt ervoor dat de koffie niet verbrandt en je ook twee koppen koffie tegelijk kunt zetten. Maak je eigen melkschuim voor cappuccino’s en latte macchiatto’s met de krachtige stoompijp. De melk kan je in het rvs melkkannetje opwarmen. Je kunt zelf bepalen hoeveel melkschuim je maakt. Met dit espressomachine kun je dus elke keer weer een ander koffierecept maken. Een pistonmachine kan je echter alleen goed bedienen als je geduldig en geconcentreerd te werk gaat. Het zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.

Pluspunten
 • Door de ingebouwde temperatuurregelaar verbrand je koffie niet, zodat het goed smaakt

  .

  Met de automatische maling en dosering maalt de espressomachine precies de juiste hoeveelheid koffie voor jouw kopje

  .

  Dankzij de topklasse bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
 • Het apparaat heeft geen touchscreen display waarmee je gemakkelijk het menu kan doorlopen.

Veelgestelde vragen over Sage the Barista Pro Black Stainless.

Sage the Barista Pro Black Stainless. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Sage the Barista Pro Black Stainless. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,9 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage the Barista Pro Black Stainless. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Sage the Barista Pro Black Stainless. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage the Barista Pro Black Stainless. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.