1. keuken
  2. Melitta Easy Timer Zwart.

Melitta Easy Timer Zwart.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Melitta Easy Timer Zwart.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Melitta Easy Timer Zwart.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Melitta Easy Timer Zwart.

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Melitta Easy Timer Zwart.

De Melitta Easy Timer Zwart maakt het leven een stuk gemakkelijker. Je kunt de timer instellen zodat je koffie precies klaar is wanneer jij je bed uitkomt. Dankzij de warmhoudstand blijft de koffie 30 minuten warm als je er later op de dag nog een kopje van wil. Daarnaast kun je maximaal 10 kopjes koffie tegelijk zetten, genoeg voor het hele gezin. De druppelstop maakt het gemakkelijker om de kan van het apparaat af te halen zonder dat de koffie over de rand begint te druppelen. Met de Melitta Easy Timer Zwart kun je eenvoudig elke ochtend genieten van een heerlijke, vers gezette kop koffie. De timer maakt het mogelijk om de koffie precies op het juiste moment klaar te zetten, terwijl de warmhoudstand ervoor zorgt dat iedereen die later opstaat, toch nog van een kopje koffie kan genieten. Ook als er meerdere mensen koffie willen drinken, is dat geen probleem. Met de druppelstop kan je de kan moeiteloos onder het koffieapparaat vandaan halen zonder dat er koffie over de rand loopt.

Pluspunten
  • Met de timer stel je in wanneer de koffie klaar is voor jou. Het warmhoudrooster houdt de koffie 30 minuten lang op temperatuur. Met het waterreservoir met kopsaanduiding kun je gemakkelijk bepalen voor hoeveel personen je koffie zet.

Minpunten
  • Het waterreservoir is niet uitneembaar, waardoor het moeilijker is om hem te vullen.

Veelgestelde vragen over Melitta Easy Timer Zwart.

Melitta Easy Timer Zwart. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Melitta Easy Timer Zwart. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,25 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

Melitta Easy Timer Zwart. is gemaakt van Kunststof. Het is Mat & glanzend afgewerkt.

Melitta Easy Timer Zwart. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Melitta Easy Timer Zwart. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.