1. keuken
  2. Braun KF3120WH.

Braun KF3120WH.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Braun KF3120WH.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Braun KF3120WH.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Braun KF3120WH.

Merk

Braun

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Braun KF3120WH.

De Braun KF3120WH is een handig filterapparaat dat een ideaal kopje koffie produceert. Je kunt 10 koppen koffie maken in slechts enkele minuten. Met de draaiende filterhouder kun je gemakkelijk koffie toevoegen. Daarna stroomt de verse koffie in de glazen kan, die je precies aangeeft hoeveel koppen koffie eruit haalt. Als je niet kunt wachten, kun je met de druppelstop tijdens het zetten al een kopje uitschenken. De warmhoudplaat houdt de koffie warm en na 40 minuten schakelt het filterapparaat automatisch uit. De Braun KF3120WH is gebouwd met kwaliteitsonderdelen die een lange levensduur hebben. Het filterapparaat is compact, waardoor het in elke keuken past. Ook is het gemakkelijk schoon te maken. De koffie-uitloop is verwijderbaar, waardoor deze eenvoudig gereinigd kan worden. Bovendien is het filterapparaat voorzien van een antikalkfilter, wat de kwaliteit van de koffie verbetert. Met de Braun KF3120WH heb je altijd een heerlijk kopje koffie.

Pluspunten
  • De druppelstop voorkomt nadruppelen wanneer je de kan van het apparaat haalt. Het warmhoudrooster houdt de koffie 40 minuten op de juiste temperatuur. Met het waterreservoir met kopsaanduiding kun je gemakkelijk bepalen hoeveel koppen koffie je zet.

Minpunten
  • Zonder een instelbare koffiesterkte kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over Braun KF3120WH.

Braun KF3120WH. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Braun KF3120WH. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,25 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

Braun KF3120WH. is gemaakt van Kunststof. Het is Glanzend afgewerkt.

Braun KF3120WH. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Braun KF3120WH. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.