1. keuken
 2. De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B.

De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B.

Met De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B maak je binnen enkele minuten een heerlijke kop koffie. De machine is eenvoudig te bedienen via het lcd scherm met handige gekleurde icoontjes. Er zijn 6 verschillende recepten beschikbaar, waaronder espresso, koffie, grote koffie, cappuccino, latte macchiato en warme melk. Hierbij verwarmt de machine de koffie en de melk apart van elkaar, zodat het drankje de juiste temperatuur bereikt. Bovendien is er het LatteCrema systeem, dat zorgt voor een mooi melkschuim. Ook kun je alle koffies personaliseren door de sterkte en temperatuur te veranderen. Er zijn zelfs recepten te slaan voor twee personen. De'Longhi biedt ook service aan huis aan met eigen monteurs in Nederland en België. Mocht er iets mis zijn met de koffiemachine, dan kun je altijd contact opnemen. Ook als je geen koffie wilt zetten, kun je gebruik maken van de machine door heet water te tappen voor een kopje thee. Kortom, met de De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zet je binnen no-time een goede kop koffie.

Pluspunten
 • Je bedient de espressomachine gemakkelijk via het kleurendisplay met icoontjes

  .

  Met een dubbel verwarmingssysteem kun je snel een cappuccino met de juiste koffie- en melktemperatuur zetten

  .

  Je kunt met slechts één druk op de knop een cappuccino of latte macchiato zetten.

Minpunten
 • Een koffiemachine met een kunststof behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B.

De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B. is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.