1. keuken
  2. KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart.

KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart.

Merk

KitchenAid

Type koffiezetapparaat

Ingebouwde pistonmachine, Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart.

De KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart is een stijlvolle en robuuste pistonmachine, die jou de mogelijkheid biedt om 1 of 2 shots espresso tegelijkertijd te bereiden. Met de slimme temperatuursensoren zorg je ervoor dat je de espresso met de juiste temperatuur van het water zet en met een smeuïge cremalaag. Je gebruikt de meegeleverde tamper om de koffie aan te duwen in de filterdrager met een vlakke onderkant, waardoor je de koffie gelijkmatig aanduwt. Daarnaast kun je de espresso's met de stoompijp omzetten tot een melkspecialiteit zoals een latte, cappuccino of een espresso macchiato. Met de meegeleverde melkkan schuim je de melk op voor je specialiteit. Vergeet echter niet dat het tijd en geduld kost om met deze pistonmachine smaakvolle koffie te zetten, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.

Pluspunten
  • De metalen behuizing is sterker dan een behuizing van kunststof. De filterdrager heeft een vlakke onderzijde waardoor je de koffie gelijkmatig aandrukt. Op de warme plaat blijft je kop koffie langer warm.

Minpunten
  • Zonder bonenmaler kun je geen koffiebonen fijnmalen, deze moet je apart kopen

    .

    Zonder display kan het apparaat je niet door een menu met keuzemogelijkheden loodsen tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart.

KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart. is een Ingebouwde pistonmachine, Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,4 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.