1. keuken
  2. Krups Grind en Brew KM8328.

Krups Grind en Brew KM8328.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Krups Grind en Brew KM8328.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Krups Grind en Brew KM8328.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Krups Grind en Brew KM8328.

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Krups Grind en Brew KM8328.

De Krups Grind en Brew KM8328 maalt jouw bonen op de perfecte manier en zet een heerlijke vers gebrande koffie. Het bedieningspaneel met led display is eenvoudig te gebruiken en maakt het mogelijk om je koffiekeuze te maken. Je kunt kiezen uit 10 tot 15 kopjes in één keer. Met de handige timer bepaal je precies wanneer de zetcyclus begint. Zo staat je koffie precies op tijd klaar. De koffiemolen heeft 3 maalstanden en werkt op een stille manier. De Grind Aroma zorgt voor een optimaal maalresultaat. Nadat de koffie is gezet wordt deze voor 30 minuten warm gehouden en schakelt daarna automatisch uit. De Krups Grind en Brew KM8328 is dé perfecte oplossing om een heerlijke kop koffie te zetten.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde koffiemolen kun je koffie zetten van versgemalen koffiebonen. Met de instelbare koffiesterkte kun je een pot koffie zetten naar jouw eigen smaak. De schoonmaakindicator geeft je een seintje wanneer hij toe is aan een ontkalkingsbehandeling.

Minpunten
  • De kunststof behuizing is minder duurzaam dan een metalen behuizing.

Veelgestelde vragen over Krups Grind en Brew KM8328.

Krups Grind en Brew KM8328. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Krups Grind en Brew KM8328. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,25 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

Krups Grind en Brew KM8328. is gemaakt van Kunststof. Het is Mat & glanzend afgewerkt.

Krups Grind en Brew KM8328. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Krups Grind en Brew KM8328. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.