1. keuken
  2. Melitta Aromafresh 1021-01.

Melitta Aromafresh 1021-01.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Melitta Aromafresh 1021-01.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Melitta Aromafresh 1021-01.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Melitta Aromafresh 1021-01.

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Melitta Aromafresh 1021-01.

De Melitta Aromafresh 1021-01 is het perfecte apparaat voor liefhebbers van heerlijke filterkoffie. De ingebouwde molen met instelbare maalgraad zorgt voor een kopje koffie met de perfecte smaak, precies zoals jij dat wilt. Je kunt kiezen tussen verschillende smaken, van mild tot sterk en de timerfunctie met LCD-display zorgt ervoor dat je koffie precies op tijd klaar is. Het transparante waterreservoir met waterpeilaanduiding zorgt voor gemak bij het bijvullen van het reservoir. Naast een perfecte maaltijd heeft de Melitta Aromafresh 1021-01 nog een extra voordeel, namelijk de 3-in-één bescherming tegen kalkaanslag. Deze bescherming zorgt ervoor dat het apparaat langer meegaat en dat je langer plezier hebt van je heerlijke kopje filterkoffie. Dus als je op zoek bent naar de perfecte kop filterkoffie, dan is de Melitta Aromafresh 1021-01 precies wat je zoekt.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde koffiemolen kun je koffies maken met versgemalen koffiebonen. Met de instelbare koffiesterkte kun je koffie zetten naar jouw persoonlijke smaak. De schoonmaakindicator geeft je een seintje wanneer het apparaat toe is aan een ontkalkingsbeurt.

Minpunten
  • Het waterreservoir is niet uitneembaar, waardoor het lastiger is om hem bij te vullen.

Veelgestelde vragen over Melitta Aromafresh 1021-01.

Melitta Aromafresh 1021-01. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Melitta Aromafresh 1021-01. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,25 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

Melitta Aromafresh 1021-01. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Glanzend afgewerkt.

Melitta Aromafresh 1021-01. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Melitta Aromafresh 1021-01. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.