1. keuken
  2. Bosch Styline TKA8A053 Zwart.

Bosch Styline TKA8A053 Zwart.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Bosch Styline TKA8A053 Zwart.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Bosch Styline TKA8A053 Zwart.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Bosch Styline TKA8A053 Zwart.

Merk

Bosch

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

8

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Bosch Styline TKA8A053 Zwart.

De Bosch Styline TKA8A053 Zwart is het perfecte koffiezetapparaat voor elke koffieliefhebber. Het apparaat past de zettijd automatisch aan op basis van de hoeveelheid water in het reservoir, zodat je elke keer een optimaal kopje koffie krijgt. Zijn krachtige verwarmingssysteem zorgt ervoor dat het kokende water altijd op de juiste temperatuur wordt gebracht, wat resulteert in een vol aroma. En met de dubbelwandige thermoskan hou je de koffie lange tijd warm. De Bosch Styline TKA8A053 Zwart heeft ook een energiebesparende functie. Wanneer er geen koffie wordt gezet, schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit. Ook bevat het een geïntegreerd ontkalkingssysteem dat je waarschuwt wanneer er te veel kalk in de leidingen zit. Je kunt dit eenvoudig verhelpen door het ontkalkingsprogramma te starten. Kortom, de Bosch Styline TKA8A053 Zwart is het ideale apparaat voor de perfecte kop koffie.

Pluspunten
  • In de thermoskan blijft de koffie langer warm, zodat je de kan gemakkelijk meeneemt naar de ontbijttafel.Het afneembare waterreservoir kun je gemakkelijk onder de kraan bijvullen.De druppelstop voorkomt nadruppen wanneer je de kan onder het apparaat weghaalt.

Minpunten
  • Zonder timer staat de koffie niet op het gewenste tijdstip klaar voor je

    .

    De kunststof behuizing is minder duurzaam dan een metalen behuizing.

Veelgestelde vragen over Bosch Styline TKA8A053 Zwart.

Bosch Styline TKA8A053 Zwart. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Bosch Styline TKA8A053 Zwart. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,1 l. Per zetbeurt kun je hiermee 8 per zetbeurt zetten.

Bosch Styline TKA8A053 Zwart. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Glanzend afgewerkt.

Bosch Styline TKA8A053 Zwart. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Bosch Styline TKA8A053 Zwart. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.