1. keuken
  2. Moccamaster KBG Select Midnight blue.

Moccamaster KBG Select Midnight blue.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Moccamaster KBG Select Midnight blue.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Moccamaster KBG Select Midnight blue.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Moccamaster KBG Select Midnight blue.

Merk

Moccamaster

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Moccamaster KBG Select Midnight blue.

De Moccamaster KBG Select Midnight blue zorgt ervoor dat je heerlijke filterkoffie kan zetten met een perfecte temperatuur. Deze koffieautomaat is afgesteld op een temperatuur tussen de 92 en 96 graden Celsius, waardoor de aroma's optimaal naar voren komen. Binnen zes minuten staat er al een hele pot koffie klaar, maar met de keuzeschakelaar kan je ook een kleinere hoeveelheid koffie zetten. De warmhoudplaat houdt de koffie vervolgens 40 minuten op temperatuur zodat je rustig de tijd hebt voor een tweede kopje. Ook voorkomt de druppelstop dat er koffie op de warmhoudplaat terecht komt. Het koffiezetapparaat heeft een stevige en duurzame behuizing van roestvrij staal, waardoor je lang plezier hebt van je Moccamaster. Met de Moccamaster KBG Select Midnight blue zet je een smaakvolle pot filterkoffie. Dankzij de juiste temperatuur komen de aroma's goed naar voren en voorkom je bittere koffie. Je kunt kiezen uit een hele pot koffie of een kleinere hoeveelheid. De warmhoudplaat zorgt ervoor dat je koffie 40 minuten lang op temperatuur blijft, terwijl de druppelstop voorkomt dat er koffie op de warmhoudplaat komt. De stevige en duurzame behuizing van roestvrij staal maakt dat je lang plezier hebt van je Moccamaster. Met deze koffieautomaat zet je eenvoudig de perfecte pot filterkoffie.

Pluspunten
  • Door de temperatuur te regelen tussen de 92 en 96 graden Celsius, kun je een bittere koffiesmaak voorkomen. Met de keuzeschakelaar kun je ook een halve pot koffie met dezelfde verhoudingen als een volle pot koffie zetten. In slechts 6 minuten staat er een hele kan koffie klaar.

Minpunten
  • Zonder een instelbare koffiesterkte kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over Moccamaster KBG Select Midnight blue.

Moccamaster KBG Select Midnight blue. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Moccamaster KBG Select Midnight blue. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,3 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

Moccamaster KBG Select Midnight blue. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Moccamaster KBG Select Midnight blue. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Moccamaster KBG Select Midnight blue. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.