1. keuken
 2. KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart.

KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart.

Merk

KitchenAid

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

14

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart.

De KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart is een koffiezetapparaat dat je gemakkelijk 14 koppen koffie per keer kunt zetten. Met de doseermarkeringen op de herbruikbare filter en tabel op het waterreservoir kun je altijd de juiste hoeveelheden koffie en water gebruiken. Zo kun je je koffie precies zo zetten als je zelf wilt. Met de keuzeknop kun je bijvoorbeeld automatisch `s morgens sterkere koffie zetten dan `s avonds. Bovendien hoef je niet te wachten tot de hele kan gevuld is. Met de pauze functie kun je tijdens het koffiezetten alvast je mok vullen. Met de warmhoudplaat blijft je koffie 40 minuten op temperatuur. Met de KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart zet je gemakkelijk 14 koppen koffie per keer. Door middel van de doseermarkeringen op de herbruikbare filter en tabel op het waterreservoir kun je altijd de juiste hoeveelheden koffie en water gebruiken. Zo kun je je koffie precies zo zetten als je zelf wilt. Met de keuzeknop kun je bijvoorbeeld automatisch `s morgens sterkere koffie zetten dan `s avonds. En met de pauze functie kun je tijdens het koffiezetten alvast je mok vullen. Daarnaast blijft je koffie, dankzij de warmhoudplaat, 40 minuten op temperatuur. Dit koffiezetapparaat is ideaal voor mensen die van sterk en lekker koffie houden. Bovendien heeft het een mooi, modern ontwerp dat in elke keuken past.

Pluspunten
 • Dankzij het ruime waterreservoir van 1,7 liter kun je tegelijkertijd 14 koppen koffie zetten

  .

  Met de timer kun je instellen wanneer de koffie klaar moet staan

  .

  Het warmhoudrooster houdt de koffie 40 minuten warm.

Minpunten
 • Het apparaat heeft geen thermoskan waardoor de koffie warm blijft wanneer je de kan op tafel zet.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart.

KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,7 l. Per zetbeurt kun je hiermee 14 per zetbeurt zetten.

KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Glanzend afgewerkt.

KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.