1. keuken
  2. De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS.

De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS.

De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS is een volautomaat waarmee je verschillende warme en koude dranken kunt bereiden. In de warme dagen van de zomer geniet je van een heerlijke ijskoffie of warme chocolademelk. In de winter kun je juist weer de koffie verkeerd uit de machine halen. Daarnaast zijn er veel verschillende koffiesoorten, zoals een flat white of cappuccino. Met behulp van het melkreservoir maak je een perfect melkschuim. Bediening van de PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS gebeurt via het kleuren touchscreen of via de app. Je stelt tot 6 gebruikersprofielen in, waarmee je de koffiesterkte, -volume en -temperatuur aanpast naar jouw smaak. Door het dubbele verwarmingssysteem wordt de melk en koffie apart van elkaar verwarmd. Als er problemen zijn met de machine, biedt De'Longhi service aan huis met eigen monteurs in Nederland en België. Zo geniet je altijd van een perfect kopje koffie.

Pluspunten
  • In het Mix Carafe melkreservoir kun je ook ijskoffie, koud melkschuim en chocolademelk van stukjes chocolade maken. Met het dubbele verwarmingssysteem kun je snel een cappuccino zetten met de juiste koffie- en melktemperatuur. Met het touchscreen kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij het uitgebreide menu met keuzemogelijkheden.

Minpunten
  • Je zet geen twee melkspecialiteiten tegelijk.

Veelgestelde vragen over De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS.

De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS. is gemaakt van . Het is afgewerkt.

De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.