1. keuken
 2. Krups EA819E Quattro Force.

Krups EA819E Quattro Force.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Krups EA819E Quattro Force.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Krups EA819E Quattro Force.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Krups EA819E Quattro Force.

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Krups EA819E Quattro Force.

De Krups EA819E Quattro Force is een koffiemachine die je helpt bij het bereiden van je favoriete koffie. Met de druktoetsen en het grote lcd-scherm stel je eenvoudig je eigen recept in. Je past zowel de intensiteit als de hoeveelheid koffie en melk aan naar jouw smaak. Door de maalgraad van de koffiebonen te veranderen, bepaal je hoe sterk en romig de koffie mag zijn. Bovendien kun je maximaal 4 recepten opslaan, waaronder 2 zwarte koffies en 2 melkspecialiteiten. Dit bespaart je veel tijd om te genieten van je favoriete koffie. Zo hoef je de zetgroep van de koffiemachine ook niet met de hand schoon te maken, want deze reinigt zichzelf met een automatisch programma. De Krups EA819E Quattro Force is dus een praktische koffiemachine die je helpt bij het bereiden van je favoriete koffie. Met de druktoetsen en het grote lcd-scherm stel je eenvoudig je eigen recept in. Je kunt zelf het aantal kopjes koffie instellen, zodat je altijd voor iedereen een lekkere kop koffie of cappuccino kunt maken. Ook kun je de maalgraad van de koffiebonen veranderen, zodat je de intensiteit en romigheid van de koffie bepaalt. Bovendien sla je tot wel 4 verschillende recepten op, zodat je elke dag weer van je favoriete koffie kunt genieten. En dankzij het automatische reinigingsprogramma hoef je de zetgroep niet met de hand schoon te maken.

Pluspunten
 • Zet een cappuccino of latte macchiato met één druk op de knop

  .

  - Zet met één druk op de knop een cappuccino of latte macchiato

  .

  Via het tekstdisplay begeleidt het apparaat je tijdens het koffiezetten door een menu met keuzeopties

  .

  - Het apparaat begeleidt je door middel van een menu met keuzeopties op het tekstdisplay tijdens het koffiezetten. Sla 4 koffierecepten op door de sterkte en hoeveelheid aan te passen

  .

  - Wijzig de sterkte en hoeveelheid om 4 koffierecepten op te slaan.

Minpunten
 • Zonder een vakje voor gemalen decafé-koffie is het niet gemakkelijk om een extra kopje te zetten.

Veelgestelde vragen over Krups EA819E Quattro Force.

Krups EA819E Quattro Force. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Koffiebonen.

Krups EA819E Quattro Force. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,7 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Krups EA819E Quattro Force. is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

Krups EA819E Quattro Force. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Krups EA819E Quattro Force. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.