1. keuken
 2. Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart.

Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart.

Merk

Solis

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,6 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart.

Met de Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart maal je jouw koffie in 25 standen fijn. Met de geïntegreerde bonenmaler bepaal je zelf de juiste maalgraad en hoeveelheid koffie per zetbeurt. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit koffie. De geheugenfunctie van de machine onthoudt de instellingen voor het gemak. Daarnaast bespaart de bonenmaler die in de machine is verwerkt, ruimte op je aanrecht. Binnen 45 seconden is de pistonmachine opgewarmd en klaar voor gebruik. De manometer geeft je precies aan met hoeveel druk je espresso zet. En met de heetwaterfunctie maak je eenvoudig een kopje thee. Met de stoompijp schuim je de melk en maak je de lekkerste cappuccino. Houd er echter rekening mee dat het wat tijd en oefening vergt om perfecte koffiezetten te maken met deze pistonmachine. Dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.

Pluspunten
 • Met de ingebouwde koffiemolen zet je koffie van versgemalen koffiebonen

  .

  Via de ingebouwde manometer zie je met hoeveel druk je een espresso zet, zodat je je bereiding hierop aanpast

  .

  Met het ruime waterreservoir van 2,6 liter kun je meerdere koppen koffie achter elkaar zetten, zonder het reservoir bij te vullen.

Minpunten
 • Zonder een display begeleidt het apparaat je niet door een menu met keuzemogelijkheden tijdens het zetten van koffie.

Veelgestelde vragen over Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart.

Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,6 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.