1. keuken
 2. Sage the Dual Boiler Stainless Steel.

Sage the Dual Boiler Stainless Steel.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage the Dual Boiler Stainless Steel.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage the Dual Boiler Stainless Steel.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage the Dual Boiler Stainless Steel.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

2,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Dual Boiler Stainless Steel.

De Sage the Dual Boiler Stainless Steel is een perfecte machine voor een echte barista. Met de twee boilers bereid je tegelijkertijd espresso en opschuim je melk. De ingebouwde drukmeter toont de druk waarmee je espresso zet. Daarnaast regelt de PID-regelaar de temperatuur waarmee je de espresso bereid. De stoompijp en het meegeleverde rvs melkkannetje maken het mogelijk om melk op te schuimen voor cappuccino's en lattes. Op het verlichte display controleer je de temperatuur en resttijd. Met het warmhoudrooster bewaar je koffiekopjes boven op de machine, zodat je espresso langer warm blijft. Dankzij het ruime waterreservoir van 2,5 liter kun je meer dan 10 kopjes koffie zetten zonder tussendoor het water bij te vullen. Het zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine is een tijdrovende klus, die veel geduld en oefening vereist. Vergeet daarom niet om een losse koffiemolen aan te schaffen voor het zetten van koffie met versgemalen bonen.

Pluspunten
 • Door het gebruik van een dubbel verwarmingssysteem, kun je snel een cappuccino maken met de juiste koffie- en melktemperatuur

  .

  Door de ingebouwde temperatuurregelaar, wordt er geen koffie verbrand, waardoor het goed van smaak is

  .

  Dankzij de topklasse bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
 • Zonder bonenmaler kun je geen koffiebonen zelf fijn malen, deze moet je los erbij kopen.

Veelgestelde vragen over Sage the Dual Boiler Stainless Steel.

Sage the Dual Boiler Stainless Steel. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Sage the Dual Boiler Stainless Steel. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,5 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage the Dual Boiler Stainless Steel. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is afgewerkt.

Sage the Dual Boiler Stainless Steel. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage the Dual Boiler Stainless Steel. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.