1. keuken
  2. Sage the Oracle Stainless Steel.

Sage the Oracle Stainless Steel.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage the Oracle Stainless Steel.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage the Oracle Stainless Steel.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage the Oracle Stainless Steel.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Sage the Oracle Stainless Steel.

De Sage the Oracle Stainless Steel is uitgerust met een innovatief en geavanceerd ontwerp. De machine heeft een professionele en solide uitstraling, die je keuken of koffiehoek een stijlvolle look geeft. De machine is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. De filterdrager is volledig afneembaar en hiermee is het reinigen van de machine een fluitje van een cent. Ook heeft de Sage the Oracle Stainless Steel een duurzaam ontwerp. De koffiebonen worden automatisch gemalen en de gemalen koffie wordt direct aangedrukt in de filterdrager. Hierdoor worden de kostbare smaakstoffen behouden en bereid je een heerlijke kop koffie. Kortom, de Sage the Oracle Stainless Steel is de perfecte keuze voor een professionele koffiemachine met een duurzaam design.

Pluspunten
  • Je zet gemakkelijker koffie met deze pistonmachine, omdat hij automatisch koffie malen, aandrukken en melk opschuimen

    .

    Dankzij de topklasse bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines. Door de ingebouwde temperatuurregelaar verbrand je koffie niet, waardoor de smaak goed blijft.

Minpunten
  • Het apparaat heeft geen touchscreen display waarmee je gemakkelijk door het menu kunt navigeren.

Veelgestelde vragen over Sage the Oracle Stainless Steel.

Sage the Oracle Stainless Steel. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Koffiebonen.

Sage the Oracle Stainless Steel. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,5 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage the Oracle Stainless Steel. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Mat & glanzend afgewerkt.

Sage the Oracle Stainless Steel. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage the Oracle Stainless Steel. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.