1. keuken
 2. De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB.

De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB.

Met de De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB zet je op een gebruiksvriendelijke wijze verse espresso's. Je hebt alle belangrijke barista tools tot je beschikking, zoals een melkkan, tamper, tamping mat, doseer- en tampingset en schoonmaakmiddelen. Met het doseer- en tampingset zet je de filterdrager op de juiste manier, zonder koffie te morsen. Daarnaast heeft de machine een geïntegreerde koffiemolen met 8 maalstanden, waardoor je de beste maalgraad voor jouw koffie kiest. De pistoletmachine heeft 3 vooraf ingestelde recepten: een espresso, americano en heet water. Maar je kunt ook je eigen favoriete recept maken. Met de stoompijp schuim je melk voor een cappuccino of latte macchiato. Laat je echter niet te snel afschrikken. Het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie kan zetten. Veel makkelijker dan bij een volautomatische espressomachine.

Pluspunten
 • Begin meteen met koffiezetten met behulp van de tamper, tampingmat en melkkan

  .

  De espressomachine maalt precies de juiste hoeveelheid koffie met behulp van de automatische maling en dosering

  .

  Bekijk de ingebouwde manometer om te zien met hoeveel druk je een espresso moet zetten, zodat je je bereiding hieraan kan aanpassen.

Minpunten
 • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuze opties tijdens het koffiezetten zonder een display.

Veelgestelde vragen over De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB.

De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,5 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Mat & glanzend afgewerkt.

De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.