1. keuken
  2. De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème.

De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème.

De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème is een kleine machine die geschikt is voor thuisgebruik. Het apparaat is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is voorzien van een krachtige stoompijp. Met het koffiezetapparaat zet je eenvoudig een espresso, of je maakt een dubbele espresso. De warmehoudplaat voorkomt dat je koffie te snel afkoelt. Bovendien wordt er een melkkan en een tamper meegeleverd, waarmee je direct aan de slag kunt. Je bedient de De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème eenvoudig met de 3 knoppen op het bedieningspaneel. Met de krachtige stoompijp schuim je zelf luchtige melk op voor een cappuccino of latte macchiato. Het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet, maar je krijgt hier een goede basis voor. Bovendien passen alle bekers en mokken onder de koffie uitloop dankzij de uitneembare dubbele lekbak.

Pluspunten
  • De krachtige stoompijp schuimt snel melkschuim zonder belletjes op. Met de tamper en melkkan start je direct met het zetten van koffie. Dankzij het smalle formaat neemt hij minder ruimte in op je keukenblad dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Zonder een bonenmaler kun je geen koffiebonen malen, deze moet je los kopen

    .

    Een waterreservoir van 1 liter moet je vaak bijvullen als je het vaak gebruikt.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème.

De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van ESE-servings, Gemalen koffie.

De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,1 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Mat afgewerkt.

De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.