1. keuken
  2. KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart.

KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart.

Merk

KitchenAid

Type koffiezetapparaat

Ingebouwde pistonmachine, Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat

Omschrijving van KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart.

Met de KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart zet je met een druk op de knop een of twee shots espresso. Deze pistonmachine is voorzien van slimme temperatuursensoren voor het constant houden van de watertemperatuur. De filterdrager heeft een platte onderkant waardoor je gelijkmatig de gemalen koffie kunt tampen. Met de stoompijp kun je melk opschuimen en verwarmen om een melkspecialiteit zoals een latte, cappuccino of een espresso macchiato te maken. Het kost tijd en geduld om een espresso met deze pistonmachine te maken die aan je verwachtingen voldoet. De losse tamper en melkkan die met de machine meegeleverd worden, kunnen je hierbij helpen. De KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart zal je na een korte leerperiode voorzien van de heerlijkste espressos met een rijke smaak en een smeuïge cremalaag.

Pluspunten
  • De filterhouder heeft een platte onderkant waardoor je de koffie gelijkmatig kan drukken. Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm. Met de heetwaterfunctie kun je een kopje verwarmen of een kop thee zetten.

Minpunten
  • De kunststof behuizing is minder duurzaam dan een roestvrijstalen behuizing. _De kunststof behuizing is minder duurzaam dan een roestvrijstalen behuizing._ Zonder bonenmaler maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze koop je er los bij. _Zonder bonenmaler kun je geen koffiebonen fijnmalen, je moet deze afzonderlijk kopen._.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart.

KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart. is een Ingebouwde pistonmachine, Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,4 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart. is gemaakt van Kunststof. Het is Mat afgewerkt.

KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.